Bouwbedrijf Marcel Pater

Bouwbedrijf Marcel Pater is een Bouwbedrijf gelegen aan Zeggelaarsweg 38A in Lunteren.

Meer informatie over Bouwbedrijf Marcel Pater in Lunteren

Bouwbedrijf Marcel Pater is gevestigd in Lunteren en richt zich op nieuwbouw- en verbouwwerkzaamheden voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Ze bieden diverse diensten aan, zoals timmerwerk, aanbouw, uitbouw, verbouwingen, onderhoud, dakkapellen en badkamers. Het bedrijf helpt ook bij het vergunningstraject en zorgt voor een offerte op maat. Ze staan bekend om hun flexibiliteit, klantgerichtheid en betrouwbaarheid. Daarnaast beschikken ze over een CAR-verzekering, wat betekent dat bouwrisico's gedekt zijn tijdens de bouwperiode. Het contact met de klant is belangrijk en er is altijd gelegenheid tot overleg tijdens de verbouwing. De betalingstermijn is 14 dagen.

Wil je weten wat Bouwbedrijf Marcel Pater verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bouwbedrijf Marcel Pater of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bouwbedrijf Marcel Pater? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bouwbedrijf Marcel Pater het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Bouwbedrijf Marcel Pater reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bouwbedrijf Marcel Pater

Bezoekers bekeken ook