Bouwbedrijf van Grootheest B.V.

Bouwbedrijf van Grootheest B.V. is een Aannemer gelegen aan Argonstraat 26 in Ede.

Meer informatie over Bouwbedrijf van Grootheest B.V. in Ede

Van Grootheest Bouwgroep is een bedrijf dat al ruim 150 jaar actief is in het bouwen, ontwikkelen en maken van kozijnen, ramen en deuren. Ze hebben drie werkmaatschappijen die gezamenlijk de Van Grootheest Bouwgroep vormen: Bouwbedrijf Van Grootheest, Van Grootheest Projekten en Timmerfabriek Kernhem. Bouwbedrijf Van Grootheest richt zich op de bouw van woningen en utiliteitsprojecten, met als doel tevreden klanten. Van Grootheest Projekten houdt zich bezig met gebiedsontwikkeling en herontwikkeling van vastgoed. Timmerfabriek Kernhem produceert kozijnen, ramen en deuren voor andere bouwbedrijven. Op dit moment werkt Van Grootheest Bouwgroep aan diverse woningbouwprojecten in Nederland. Ze hebben onder andere projecten in Doetinchem, Utrecht, Kesteren, Elspeet en Nunspeet. Daarnaast zijn er referentieprojecten in Druten, Doetinchem, Maurik, Voorthuizen, Utrecht, Bunnik en Bilthoven. Het bedrijf hecht veel waarde aan tevredenheid bij de eindgebruiker en werkplezier bij het personeel en bouwpartners, met kwaliteit en klanttevredenheid als belangrijkste uitgangspunten.

Wil je weten wat Bouwbedrijf van Grootheest B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bouwbedrijf van Grootheest B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bouwbedrijf van Grootheest B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bouwbedrijf van Grootheest B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Bouwbedrijf van Grootheest B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bouwbedrijf van Grootheest B.V.

Bezoekers bekeken ook