Bowlingcentrum Groeneveld

Bowlingcentrum Groeneveld is een Bowlingbaan gelegen aan De Halte 19 in Ede.

Meer informatie over Bowlingcentrum Groeneveld in Ede

Bij Bowlingcentrum Groeneveld in Ede kunt u gezellig een avondje bowlen of andere activiteiten doen zoals minigolf en jeu de boules. Ze hebben 7 kunststof bowlingbanen, 16 indoor minigolfbanen en 4 indoor jeu de boulesbanen. Daarnaast organiseren ze ook feesten, kinderfeestjes, bruiloften en vergaderingen. Nieuw is de toevoeging van een professionele pooltafel, waarvoor de kosten €12,- per uur zijn en €0,20 per minuut na het eerste uur. Er wordt een borg van €10,- gevraagd voor de ballen en keu, die je terugkrijgt bij het inleveren van alles. Je kunt reserveren door te bellen of het contactformulier in te vullen. Het bowlingcentrum is gevestigd op De Halte 19 in Ede.

Wil je weten wat Bowlingcentrum Groeneveld verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bowlingcentrum Groeneveld of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bowlingcentrum Groeneveld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bowlingcentrum Groeneveld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Bowlingcentrum Groeneveld reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bowlingcentrum Groeneveld

Bezoekers bekeken ook