Boxma IT

Boxma IT is een IT-consultancy gelegen aan Burgemeester Prinslaan 3 in Ede.

Meer informatie over Boxma IT in Ede

Met de Rigi software kunnen vertalers en reviewers betere softwarevertalingen maken met behulp van visuele context. Contextuele previews helpen om op koers te blijven, terwijl interactieve meertalige previews en in-context review in de cloud het lokaliseringsproces stroomlijnen. Het gebruik van Rigi vereist geen wijzigingen in de code of software-installaties. Bovendien biedt het geavanceerde API's voor ontwikkelaars. Met Rigi kunnen vertaalteams gebruikmaken van live previews en een intuïtieve visuele editor, zonder software-installaties. Het ondersteunt ook meerdere platforms en een breed scala aan bestandsindelingen. Rigi maakt het gemakkelijk om taken toe te wijzen, de voortgang te volgen en nauwkeurige doelbestanden aan het ontwikkelingsteam te leveren. Statistieken tonen aan dat het gebruik van Rigi resulteert in 50% minder fouten, 70% minder vragen van vertalers en 100% tevredenheid. Rigi is ontworpen om hoogwaardige vertalingen te leveren en is geschikt voor een agile lokaliseringsaanpak. Het biedt ook de mogelijkheid om UI's te lokaliseren met behulp van Rigi en LDX-hub, en om internationalisatietests uit te voeren met Figma-ontwerpen. Verschillende gebruikers getuigen van de verbeteringen die Rigi heeft gebracht in hun vertaalproces en tijdsbesparingen die het heeft opgeleverd. Kortom, Rigi is een krachtig hulpmiddel voor softwarelokalisatie dat zorgt voor betere vertalingen en efficiëntere processen.

Wil je weten wat Boxma IT verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Boxma IT of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Boxma IT? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boxma IT het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Boxma IT reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Boxma IT

Bezoekers bekeken ook