Briljant Marketing

Briljant Marketing is een Management-consultant gelegen aan in .

Meer informatie over Briljant Marketing in

Lidwina is een gepassioneerde businesscoach die ondernemers helpt om hun dromen waar te maken en kleur- en stijladvies geeft. Ze past de 10 geheimen van mond-tot-mondreclame succesvol toe in de praktijk. Briljant Marketing heeft een speciaal coachingstraject ontwikkeld, gebaseerd op tien succesfactoren, om duurzaam zakelijk succes te behalen. Dit traject omvat gesprekken waarin belangrijke marketingkennis wordt gedeeld en tips en trucs uit de praktijk worden geleerd. Daarnaast krijg je opdrachten om zelf mond-tot-mondreclame op te bouwen. Lidwina moedigt ondernemers aan om een goede marketingcoach te zoeken die hen kan helpen groeien en succesvol te worden. Ze is verbonden met de WOMMA, een organisatie voor mond-tot-mondreclame marketeers. Lidwina is enthousiast, intelligent, creatief en een echte vakvrouw. Ze heeft een passie voor video, tekstschrijven, nieuwe media en creatieve ideeën. Met haar expertise en positieve reviews kan ze ondernemers motiveren en inspireren om het beste uit zichzelf en hun bedrijf te halen.

Wil je weten wat Briljant Marketing verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Briljant Marketing of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Briljant Marketing? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Briljant Marketing het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Briljant Marketing reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Briljant Marketing

Bezoekers bekeken ook