Brinkstraatkerk

Brinkstraatkerk is een Kerk gelegen aan Brinkstraat 41 in Bennekom.

Meer informatie over Brinkstraatkerk in Bennekom

Als Brinkstraatkerk in Bennekom houden we het geloof levend en ervaren we Gods liefde samen met alle generaties. We zijn onderweg met Jezus Christus als basis en willen zijn liefde dienstbaar maken voor de wereld. Op onze website vind je informatie over onze eigentijdse vieringen en activiteiten. Zo kun je bijvoorbeeld online kerkdiensten volgen en elke dag een Bijbeltekst lezen. Daarnaast hebben we ook een agenda met verschillende evenementen, zoals bijeenkomsten voor ontmoeting en steun bij rouw. We zijn ook op zoek naar buddy's voor statushouders en er is de mogelijkheid om deel te nemen aan een musical in 1 dag. Kortom, bij Brinkstraatkerk ben je van harte welkom om samen het geloof te beleven en Gods liefde uit te dragen.

Wil je weten wat Brinkstraatkerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brinkstraatkerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brinkstraatkerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brinkstraatkerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Brinkstraatkerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brinkstraatkerk

Bezoekers bekeken ook