Broodje Biezonder

Broodje Biezonder is een Broodjeswinkel gelegen aan Dorpsstraat 76 in Lunteren.

Meer informatie over Broodje Biezonder in Lunteren

Broodje Biezonder is een bijzondere lunchroom gelegen aan de Dorpsstraat 76 in Lunteren. Ze zijn gesloten op zondag en maandag, maar de rest van de week zijn ze geopend van 10.00 tot 17.30 uur, op vrijdag zelfs tot 21.00 uur en op zaterdag tot 17.00 uur. Buiten deze openingstijden zijn ze beschikbaar voor groepen vanaf 15 personen en bieden ze ook bezorging aan. Het restaurant streeft ernaar om gerechten zoveel mogelijk uit de regio te halen, zonder toevoegingen en bij voorkeur biologisch. Ze hebben ook aandacht voor allergieën en diëten. Martin, bekend als de "Appeltaarten Koning", werkt hier drie dagen per week als cliënt van Careander. Hij doet zijn best om ervoor te zorgen dat klanten tevreden zijn, zelfs als dit betekent dat ze soms wat langer moeten wachten op hun bestelling. Daarnaast werken ze ook samen met scholen waar leerlingen stage kunnen lopen. Het telefoonnummer om een bestelling door te geven is 0318 795022. Broodje Biezonder heeft een bijzondere uitstraling en ze bedanken klanten alvast voor hun begrip.

Wil je weten wat Broodje Biezonder verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Broodje Biezonder of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Broodje Biezonder? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Broodje Biezonder het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Broodje Biezonder reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Broodje Biezonder

Bezoekers bekeken ook