Budo Academy Physical (BAPEDE)

Budo Academy Physical (BAPEDE) is een Sportschool gelegen aan Vening Meineszstraat 7 in Ede.

Meer informatie over Budo Academy Physical (BAPEDE) in Ede

Budo Academy Physical biedt een breed scala aan Budo-verdedigingssporten aan, waaronder bewegingskunst, verdedigingskunst, breedte/recreatiesport, wedstrijdsport en traditionele krijgskunst. Ze hebben een professioneel docententeam en het grootste aanbod aan Budo onder één dak. Het lesrooster is uitgebreid en geschikt voor zowel jong als oud. De academy hecht waarde aan persoonlijke aandacht en biedt karaktervorming en opvoedkundige ondersteuning. Sinds 1991 is Budo Academy Physical een begrip in Ede en omgeving en hebben ze twee mooie dojo's met vaste matten en bokszakken. Leden kunnen verschillende disciplines beoefenen en het abonnementssysteem is eenvoudig. Je kunt een gratis proefles aanvragen bij een van de disciplines door het contactformulier in te vullen. Budo Academy Physical heeft al meer dan 100 zwarte banders en hoger opgeleid en vraagt: "Ben jij de volgende?" Ze hebben locaties in Ede, Veenendaal, Scherpenzeel en Ermelo. Voor meer informatie en contact kun je terecht op hun website.

Wil je weten wat Budo Academy Physical (BAPEDE) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Budo Academy Physical (BAPEDE) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Budo Academy Physical (BAPEDE)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Budo Academy Physical (BAPEDE) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Budo Academy Physical (BAPEDE) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Budo Academy Physical (BAPEDE)

Bezoekers bekeken ook