burgerme Ede

burgerme Ede is een Hamburgerrestaurant gelegen aan Nieuwe Stationsstraat 7 in Ede.

Meer informatie over burgerme Ede in Ede

Burgerme Ede is een restaurant dat de individuele smaakbeleving van klanten centraal stelt. Ze bieden de mogelijkheid om hamburgers en salades naar eigen smaak te laten bereiden. Het restaurant gebruikt alleen dagverse ingrediënten en de bestellingen kunnen zowel telefonisch als online geplaatst worden. De hamburgers en salades worden per auto, scooter of e-bike bezorgd, waardoor ze altijd op de juiste temperatuur bij de klant thuis aankomen. Het adres van het filiaal is Nieuwe Stationsstraat 7 in Ede en het restaurant heeft ruime openingstijden, ook in het weekend. De hamburgers worden gemaakt van 100% kwaliteit rundvlees en klanten kunnen hun burgers volledig naar wens aanpassen en uitbreiden. Bestellen kan ook via de app van burgerme.

Wil je weten wat burgerme Ede verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van burgerme Ede of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij burgerme Ede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je burgerme Ede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar burgerme Ede reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. burgerme Ede

Bezoekers bekeken ook