Bytes In Motion

Bytes In Motion is een IT-consultancy gelegen aan Middelbeek 12 in Ede.

Meer informatie over Bytes In Motion in Ede

Joost Kuif is een freelancer gespecialiseerd in softwareontwikkeling en informatiebeveiliging. Hij is inzetbaar voor projecten waarbij beschikbaarheid, vertrouwelijkheid en integriteit een rol spelen. Joost heeft ervaring met ISO27001, een krachtig raamwerk dat helpt om risico's in een organisatie of dienst in kaart te brengen en te verminderen. Hij benadrukt het belang van het denken als een hacker en het afdekken van risico's tegen lagere kosten dan het risico zelf. Daarnaast heeft Joost ruim 20 jaar ervaring in softwareontwikkeling, waarbij hij zich bezighoudt met diverse projecten in verschillende sectoren. Hij werkt graag volgens de Scrum-methode, waarbij samenwerking en specialisatie centraal staan. Joost heeft ook veel kennis van internet en cloud diensten, en begrijpt hoe snel en vluchtig data tegenwoordig is. Hij benadrukt het belang van het begrijpen van de werking van het internet en het beschermen van gegevens.

Wil je weten wat Bytes In Motion verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bytes In Motion of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bytes In Motion? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bytes In Motion het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Bytes In Motion reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bytes In Motion

Bezoekers bekeken ook