C&C Nails

C&C Nails is een Nagelstudio gelegen aan Slotveen 2 in Ede.

Meer informatie over C&C Nails in Ede

Claire van Beek is een 32-jarige nagelstyliste uit Ede die in 2018 haar eigen salon genaamd C&C Nails heeft geopend. Ze heeft een allround opleiding nagelstyliste afgerond en blijft zichzelf constant uitdagen en ontwikkelen door regelmatig cursussen te volgen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de nagelbranche. Op de website van C&C Nails kun je meer informatie vinden en Claire ook volgen op Instagram. De openingstijden van de salon zijn van dinsdag tot en met donderdag van 9.30 tot 17.15 uur, op vrijdag van 9.30 tot 16.00 uur en op maandag, zaterdag en zondag is de salon gesloten.

Wil je weten wat C&C Nails verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van C&C Nails of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij C&C Nails? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je C&C Nails het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar C&C Nails reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. C&C Nails

Bezoekers bekeken ook