CAFE HAVÉ

CAFE HAVÉ is een Broodjeswinkel gelegen aan Hullerpad 32 in Lunteren.

Meer informatie over CAFE HAVÉ in Lunteren

CAFE HAVÉ is een populair café in Lunteren en omgeving, gevestigd in de shop van Esso de Stroet. Hier kun je genieten van heerlijke vers belegde broodjes en de lekkerste koffie. De broodjes worden elke dag vers afgebakken en royaal belegd met lokale producten. Klanten weten ons steeds vaker te vinden vanwege de kwaliteit van onze broodjes. Daarnaast bieden wij elke maand een voordelig "Broodje van de maand" aan. Ook is het nu mogelijk om online jouw broodjes te bestellen en af te halen op het gewenste tijdstip. Houd onze Facebook- en Instagram pagina in de gaten voor de laatste aanbiedingen.

Wil je weten wat CAFE HAVÉ verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van CAFE HAVÉ of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij CAFE HAVÉ? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je CAFE HAVÉ het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar CAFE HAVÉ reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. CAFE HAVÉ

Bezoekers bekeken ook