Café Premier

Café Premier is een Restaurant gelegen aan Nieuwe Stationsstraat 19 in Ede.

Meer informatie over Café Premier in Ede

Café Premier is het meest toonaangevende café van Ede en omstreken sinds 1993. Het café is gevestigd aan het Museumplein, achter de winkelstraat, en biedt een ontspannen sfeer waar je kunt genieten van een heerlijke lunch of gezellig kunt borrelen met familie, vrienden of collega's. Op het zonnige terras kun je bij mooi weer genieten van een drankje en op koudere dagen is er een verwarmd terras beschikbaar. Café Premier is geschikt voor jong en oud en heet je van harte welkom. Je kunt ook bij hen terecht voor het vieren van een verjaardag, geslaagd zijn of een jubileum, waarbij ze de catering verzorgen. Voor meer informatie over borrel- en feestarrangementen kun je contact opnemen met Eric. Het café heeft ook verschillende openingstijden, afhankelijk van de dag van de week.

Wil je weten wat Café Premier verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Café Premier of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Café Premier? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Café Premier het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Café Premier reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Café Premier

Bezoekers bekeken ook