Café-Restaurant Hent uut Zaand

Café-Restaurant Hent uut Zaand is een Café gelegen aan Vijfsprongweg 32-36 in Wekerom.

Meer informatie over Café-Restaurant Hent uut Zaand in Wekerom

Hentuutzaand is een partycentrum en discotheek dat op zaterdagavond verandert in een bruisende feestlocatie met vier verschillende zalen. Ze bieden verschillende mogelijkheden voor bruiloften, themafeesten en verjaardagsfeesten, waarbij je al een zaal kunt huren vanaf € 350. Daarnaast hebben ze een eetcafé waar je heerlijk kunt eten en drinken. Ook kunnen bedrijven een van hun zalen huren voor presentaties of vergaderingen. Hentuutzaand staat bekend om hun goede adviezen en streven naar een onvergetelijk all-in feest. Op de website kun je de agenda in de gaten houden voor de leukste feesten en acties. Daarnaast bieden ze zelfservice waar je zeven dagen per week terecht kunt voor ijs, frisdranken, gebak, koffie, thee en andere lekkernijen. Voor meer informatie kun je contact opnemen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Café-Restaurant Hent uut Zaand verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Café-Restaurant Hent uut Zaand of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Café-Restaurant Hent uut Zaand? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Café-Restaurant Hent uut Zaand het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Café-Restaurant Hent uut Zaand reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Café-Restaurant Hent uut Zaand

Bezoekers bekeken ook