cafetaria de Molenhoek

cafetaria de Molenhoek is een Snackbar gelegen aan Edeseweg 47 in Bennekom.

Meer informatie over cafetaria de Molenhoek in Bennekom

Vanaf 1 juli 2023 moet er bij De Molenhoek een toeslag van €0,20 worden betaald voor plastic verpakkingen. Ze bieden heerlijke lunches, tussendoortjes en maaltijden aan, inclusief hun specialiteit warm vlees. De Molenhoek staat bekend om hun hoge kwaliteit en gastvrijheid. Je kunt je maaltijd afhalen, laten bezorgen of in het eethuis genieten. Een aanrader is de hamburger speciaal, gemaakt van 100% rundvlees met gebakken uitjes en een gebakken ei. Het is mogelijk om online te bestellen. De contactgegevens zijn te vinden op de website en je kunt De Molenhoek ook volgen op social media. De openingstijden zijn niet vermeld in de tekst.

Wil je weten wat cafetaria de Molenhoek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van cafetaria de Molenhoek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij cafetaria de Molenhoek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je cafetaria de Molenhoek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar cafetaria de Molenhoek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. cafetaria de Molenhoek

Bezoekers bekeken ook