Cafetaria Goofy's Corner

Cafetaria Goofy's Corner is een Snackbar gelegen aan Verlengde Maanderweg 160 in Ede.

Meer informatie over Cafetaria Goofy's Corner in Ede

Goofy's Corner is een bekend restaurant in Ede dat al jarenlang bekend staat om de hoge kwaliteit van het eten. Ze bieden een breed scala aan gerechten, van softijsjes tot Goofy Schotels, die allemaal met zorg worden bereid. Daarnaast bieden ze ook bezorging aan, waarbij bestellingen boven de €30,- gratis worden bezorgd binnen Ede. Het bestellen kan gemakkelijk via hun website en betaling kan veilig worden gedaan met iDeal. Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus zijn er voorzorgsmaatregelen genomen, zoals het bezorgen van bestellingen en het vragen om afstand te bewaren. Bovendien is Goofy's Corner op zoek naar nieuwe medewerkers. Klanten zijn tevreden over de kwaliteit van het eten, hoewel sommigen opmerken dat het personeel achter de counter soms wat chaotisch kan zijn. Het restaurant heeft ook goede recensies gekregen op Google. De contactinformatie en openingstijden van het restaurant zijn ook vermeld.

Wil je weten wat Cafetaria Goofy's Corner verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cafetaria Goofy's Corner of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cafetaria Goofy's Corner? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cafetaria Goofy's Corner het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Cafetaria Goofy's Corner reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cafetaria Goofy’s Corner

Bezoekers bekeken ook