Camping De Vijfstammen

Camping De Vijfstammen is een Sportpark gelegen aan Kattenbroekerweg 4 in Lunteren.

Meer informatie over Camping De Vijfstammen in Lunteren

Tonnies Bikeshop is een fietswinkel in Lunteren, gespecialiseerd in mountainbikes en racefietsen. De eigenaar, Tonnie, heeft een passie voor sport en techniek, vooral voor schaatsen, racefietsen en mountainbiken. In 2003 werkte hij als mountainbikegids in Italië en genoot ervan om fietsers door de Italiaanse bergen te begeleiden. Deze ervaring en de liefde voor fietsen leidden tot de start van zijn eigen bikeshop. Tonnies Bikeshop biedt advies en extra aandacht bij de aankoop van een racefiets of mountainbike. Ze hebben een selectie van merken, waaronder Wilier, Olympia, Castelli en KTM. Het is ook mogelijk om een eigen fiets samen te stellen bij de winkel. Klanten kunnen langskomen voor een bakje koffie, advies, een proefrit of om hun fiets samen te stellen.

Wil je weten wat Camping De Vijfstammen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Camping De Vijfstammen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Camping De Vijfstammen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Camping De Vijfstammen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Camping De Vijfstammen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Camping De Vijfstammen

Bezoekers bekeken ook