Camping Het Lorkenbos Noord

Camping Het Lorkenbos Noord is een Kampeerterrein gelegen aan Mosselsepad 24 in Otterlo.

Meer informatie over Camping Het Lorkenbos Noord in Otterlo

Het Lorkenbos is al sinds 1954 een geliefde vakantiebestemming voor rustzoekers. Het begon als een stukje bos waar opa en oma Lenderink de eerste gasten verwelkomden en is nu een bijzondere plek op de Veluwe om tot rust te komen. Op het park zijn verschillende bungalows beschikbaar, zoals de sfeervolle bungalow met bedstee, de rolstoelvriendelijke bungalow met vloerverwarming en het knusse familiehuis met vide. Ook is er een kindvriendelijke bungalow met privé speeltuin en omheinde tuin. In de omgeving van Het Lorkenbos zijn er allerlei sportieve activiteiten te doen, zoals fietsen, wandelen, zwemmen en paardrijden. Het Nationale Park De Hoge Veluwe met het Kröller-Müller Museum ligt op slechts drie kilometer afstand. Daarnaast is er een restaurant op het park waar gasten kunnen genieten van gastvrijheid en lekker eten. Het zwembad is geopend tot eind augustus en er zijn ook jaarplaatsen beschikbaar. Het is wel belangrijk om rekening te houden met wegwerkzaamheden in de omgeving van Otterlo. Voor meer informatie en het aanbod van bungalows en familiehuizen kan men terecht op de website van Het Lorkenbos.

Wil je weten wat Camping Het Lorkenbos Noord verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Camping Het Lorkenbos Noord of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Camping Het Lorkenbos Noord? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Camping Het Lorkenbos Noord het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Camping Het Lorkenbos Noord reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Camping Het Lorkenbos Noord

Bezoekers bekeken ook