Centrum voor Fysiotherapie en Beweging Ede

Centrum voor Fysiotherapie en Beweging Ede is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Stakenberg 87 B-3 in Ede.

Meer informatie over Centrum voor Fysiotherapie en Beweging Ede in Ede

Bij Centrum voor Fysiotherapie en Beweging (CFB) in Ede kun je gratis deelnemen aan sportvasten, een programma dat vasten, sporttraining en voeding combineert om je stofwisseling te optimaliseren. Daarnaast bieden ze ook eGym aan, een manier om fit en vitaal te worden in slechts 30 minuten. Met de eGym app kun je je trainingsschema volgen, oefeningen afvinken en je resultaten vergelijken met vrienden. Klanten zijn erg tevreden over de persoonlijke aandacht en de gezellige sfeer bij CFB. Ze bieden ook fysiotherapie aan en je kunt nu een gratis proefles eGym aanvragen. CFB is uniek in Ede en omgeving en met eGym train je veilig en eenvoudig met resultaatgarantie.

Wil je weten wat Centrum voor Fysiotherapie en Beweging Ede verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Centrum voor Fysiotherapie en Beweging Ede of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Centrum voor Fysiotherapie en Beweging Ede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Centrum voor Fysiotherapie en Beweging Ede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Centrum voor Fysiotherapie en Beweging Ede reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Centrum voor Fysiotherapie en Beweging Ede

Bezoekers bekeken ook