Chinees Golden Dynasty

Chinees Golden Dynasty is een Chinees restaurant gelegen aan Dorpsstraat 4 in Harskamp.

Meer informatie over Chinees Golden Dynasty in Harskamp

Bij Golden Dynasty, een Chinees specialiteitenrestaurant in Harskamp op de Veluwe, kunt u genieten van heerlijk eten. Het restaurant is modern-Oosters ingericht en biedt een vriendelijke en ontspannen sfeer met meer dan 80 zitplaatsen. Naast dineren in het restaurant, is het ook mogelijk om eten af te halen. Ze hebben een uitgebreide afhaalkaart en speciale afhaalmenu's voor een speciale prijs. Daarnaast bieden ze cateringdiensten aan voor zowel particulieren als bedrijven. Een van hun specialiteiten zijn de Ti pan gerechten, die aan tafel worden geserveerd op een hete gietijzeren schaal. Ze bieden wel 15 soorten sauzen aan om uit te kiezen. Een favoriet gerecht is de Ti pan ossenhaas a la Maleisië. Als u geen zin heeft om te koken, kunt u hier genieten van lekker vers en gezond eten. Als u tevreden bent, vertel het anderen.

Wil je weten wat Chinees Golden Dynasty verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Chinees Golden Dynasty of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Chinees Golden Dynasty? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Chinees Golden Dynasty het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Chinees Golden Dynasty reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Chinees Golden Dynasty

Bezoekers bekeken ook