Chinees Restaurant Lotus

Chinees Restaurant Lotus is een Chinees restaurant gelegen aan 134-136, Dorpsstraat in Lunteren.

Meer informatie over Chinees Restaurant Lotus in Lunteren

Chinees Restaurant Lotus bestaat al 26 jaar in Lunteren en staat bekend om heerlijk en gezond eten. Chefkok John Ma heeft tijdens het 'Lee Kum Kee Cup' wereldkampioenschap Chinees koken in oktober 2017 een gouden medaille gewonnen. Hij was onderdeel van een team van vier chefkoks uit Nederland en werd beoordeeld door onder andere de Nederlandse TV chefkok Herman den Blijker. De verschillen tussen de teams waren klein, maar John's aandacht voor details en verse gerechten hebben hem de overwinning opgeleverd. Het restaurant biedt ook een maandmenu aan voor oktober 2023, geschikt voor 2-3 personen en kost €30,50. Het menu bestaat onder andere uit Kip Yu Xiang, Babi Pangang, Foe Yong Hai, Pisang Goreng, Sate Ajam en een grote bak Nasi of Bami. Het maandmenu is alleen beschikbaar voor afhaal en de openingstijden van het restaurant worden niet genoemd in de tekst.

Wil je weten wat Chinees Restaurant Lotus verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Chinees Restaurant Lotus of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Chinees Restaurant Lotus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Chinees Restaurant Lotus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Chinees Restaurant Lotus reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Chinees Restaurant Lotus

Bezoekers bekeken ook