Christelijke Gereformeerde Kerk Bennekom

Christelijke Gereformeerde Kerk Bennekom is een Kerk gelegen aan Beatrixlaan 4 in Bennekom.

Meer informatie over Christelijke Gereformeerde Kerk Bennekom in Bennekom

De Sionskerk in Bennekom heeft momenteel geen predikant en is daarom op zoek naar een nieuwe gemeenteleider. De scriba is te bereiken via het e-mailadres scriba@cgkbennekom.nl. Voor vragen over God en geloven is er contactpersoon Dick Bal, te bereiken via 0317-414161 of baldieleman@solcon.nl. De webredactie van de kerk wordt verzorgd door Jack Hage, te bereiken via website@cgkbennekom.nl. Verder bevat de tekst een agenda met kerkdiensten die plaatsvinden in oktober en november 2023.

Wil je weten wat Christelijke Gereformeerde Kerk Bennekom verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Christelijke Gereformeerde Kerk Bennekom of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Christelijke Gereformeerde Kerk Bennekom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Christelijke Gereformeerde Kerk Bennekom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Christelijke Gereformeerde Kerk Bennekom reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Christelijke Gereformeerde Kerk Bennekom

Bezoekers bekeken ook