Church of God

Church of God is een Evangelische kerk gelegen aan Bereklauw 21 in Bennekom.

Meer informatie over Church of God in Bennekom

ChurchofGod.nl is onderdeel van ChurchofGod.org en heeft als visie om Gods Koninkrijk zichtbaar te maken in Nederland. Ze zijn een netwerk van kerken die gedreven worden door de passie om de liefde en waarheid van God te verspreiden. Ze moedigen anderen aan om een leven van betekenis en hoop te leiden in Christus. Door bij te dragen kunnen mensen helpen om het Evangelie te verkondigen en invulling te geven aan kansen die ze krijgen. De contactinformatie van ChurchofGod.nl is contact@churchofgod.nl en ze streven ernaar om binnen vijf dagen te reageren op berichten.

Wil je weten wat Church of God verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Church of God of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Church of God? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Church of God het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Church of God reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Church of God

Bezoekers bekeken ook