Ciris Software

Ciris Software is een Softwarewinkel gelegen aan Slunterweg 46 in Ede.

Meer informatie over Ciris Software in Ede

CIRIS is een bedrijf dat al sinds 1991 actief is op de markt en zich heeft ontwikkeld tot een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk softwarepakket. In het verleden waren er vaak losse programma's voor de financiële administratie, projecten, lonen, etc. Deze werden handmatig aan elkaar gekoppeld wat foutgevoelig was en ervoor zorgde dat gegevens niet altijd up-to-date waren. CIRIS heeft echter een programma ontwikkeld dat gebaseerd is op één datastructuur en alle (branche) programma's daaraan heeft gekoppeld. Hierdoor zijn de gegevens altijd up-to-date en toegankelijk voor iedereen. Het programma is in de loop der jaren verbeterd en de huidige versie 9.4 heeft integratie met diverse officepakketten, ondersteuning voor verschillende databases en is geschikt voor gebruik op smartphones en tablets. CIRIS waardeert de input van gebruikers en heeft altijd open gestaan voor suggesties en ideeën. Het bedrijf is te bereiken via telefoonnummer 0318 651177 en het adres Slunterweg 46, 6712 BW Ede.

Wil je weten wat Ciris Software verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ciris Software of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ciris Software? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ciris Software het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Ciris Software reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ciris Software

Bezoekers bekeken ook