Claass.it

Claass.it is een Computerondersteuning en -services gelegen aan Maanderweg 52 A in Ede.

Meer informatie over Claass.it in Ede

Claass.it is een IT-bedrijf dat gespecialiseerd is in ICT-beheer, telefonie en trainingen. Ze zijn betrokken, hulpvaardig, aandachtig, puur, toegankelijk en deskundig. Ze streven ernaar om hun klanten gelukkig te maken door hun ICT-problemen op te lossen. Veel bedrijven proberen zelf hun IT-problemen op te lossen, maar het kan verstandiger zijn om samen te werken met een IT-partner zoals Claass.it. Klanten zijn tevreden over de perfecte service en ondersteuning die ze ontvangen. Claass.it is genomineerd voor een TSO award vanwege hun goede werk op het gebied van sociaal ondernemen. Ze hebben ook een scholingsovereenkomst met het UWV, waardoor ze ICT-professionals kunnen helpen die een tijdje uit het arbeidsproces zijn geweest. Claass.it is gevestigd in Ede.

Wil je weten wat Claass.it verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Claass.it of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Claass.it? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Claass.it het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Claass.it reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Claass.it

Bezoekers bekeken ook