CODE12

CODE12 is een Personal trainer gelegen aan Bonnetstraat 31 in Ede.

Meer informatie over CODE12 in Ede

CODE12 is een bedrijf dat zich richt op het vinden van balans en talent, zowel op persoonlijk als bedrijfsniveau. Ze bieden mentale coaching en fysieke training aan om deze balans te bereiken. Dit gebeurt onder begeleiding van personal trainers in kleine groepen. Ze helpen ook bij het afstemmen van voedingspatronen op de gewenste resultaten en bieden een vitaliteitsprogramma aan voor bedrijven. Klanten zijn zeer tevreden over de begeleiding bij CODE12 en merken positieve effecten op hun gezondheid. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven voor een proeftraining of kennismaking. CODE12 is te bereiken via telefoon of e-mail en heeft een handelsnaam die geregistreerd staat bij de KvK.

Wil je weten wat CODE12 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van CODE12 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij CODE12? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je CODE12 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar CODE12 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. CODE12

Bezoekers bekeken ook