Connectkerk Ede

Connectkerk Ede is een Kerk gelegen aan Nieuwe Kazernelaan 2D-41 in Ede.

Meer informatie over Connectkerk Ede in Ede

Connectkerk is een kerk in Ede die zich richt op verbinding, zowel met God, elkaar als met anderen. Ze nodigen mensen uit om hen te ontmoeten en bij hun diensten aanwezig te zijn op zondagochtend om 10.30 uur in De Mauritskazerne in Ede, maar bieden ook de mogelijkheid om via een livestream mee te kijken. Daarnaast is er opvang voor baby's en peuters tijdens de diensten en is er elke 2e, 3e en 4e zondag van de maand een programma voor kinderen van groep 1-8. Ze hebben ook een app waarin je je kunt inschrijven om nog gemakkelijker verbonden te zijn met andere Connecters. De missie van Connectkerk is om mensen toe te rusten voor het leven door geloof, als volgelingen van Jezus Christus. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de evenementen en activiteiten van Connectkerk.

Wil je weten wat Connectkerk Ede verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Connectkerk Ede of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Connectkerk Ede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Connectkerk Ede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Connectkerk Ede reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Connectkerk Ede

Bezoekers bekeken ook