Crossfit Ede - Vallei

Crossfit Ede - Vallei is een Sportschool gelegen aan Max Planckstraat 34 in Ede.

Meer informatie over Crossfit Ede - Vallei in Ede

Onze box is er voor alle mensen die gedreven zijn om alles uit hun workout te halen. Hier worden onvermoeibare atleten met een topsportmentaliteit gecreëerd. In onze box staat persoonlijke begeleiding van steengoede coaches centraal. We bieden groepslessen volgens de CrossFit-methodologie aan, waarbij gegarandeerd progressie behaald wordt. En als kers op de taart hebben we ook nog geweldige koffie. Dus wil je een atleet worden en ben je klaar met bankhangen? Meld je dan aan voor een proefles of neem direct een abonnement. Neem gerust contact met ons op. Jouw feestje.

Wil je weten wat Crossfit Ede - Vallei verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Crossfit Ede - Vallei of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Crossfit Ede - Vallei? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Crossfit Ede - Vallei het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Crossfit Ede - Vallei reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Crossfit Ede – Vallei

Bezoekers bekeken ook