D. v.d. Meijden B.V.

D. v.d. Meijden B.V. is een Bouwbedrijf gelegen aan Ottostraat 2 in Ede.

Meer informatie over D. v.d. Meijden B.V. in Ede

Van der Meijden BV is een ervaren bedrijf dat gespecialiseerd is in het bouwen van bedrijfshallen voor zowel de agrarische als de industriële sector. Sinds 1 januari 2018 zijn ze begonnen met een vernieuwende bedrijfsvoering en richten ze zich niet alleen op de agrarische sector, maar ook op utiliteitsbouw, renovatie en handel. Ze verzorgen zowel standaard projecten als klant specifieke projecten, waarbij ze alles regelen vanaf de bouwaanvraag tot aan de complete montage. Ze renoveren ook bestaande bedrijfsruimtes en leveren diverse bouwmaterialen. Van der Meijden staat bekend om hun duidelijke communicatie, heldere afspraken en het naleven van een overeengekomen planning. Ze bieden kwaliteit en stellen graag een offerte op maat voor u op. Ze regelen alles onder één dak, van het verwijderen van asbest tot het plaatsen van een nieuw dak en eventueel zonnepanelen. U kunt contact met hen opnemen om meer informatie te krijgen of een offerte aan te vragen.

Wil je weten wat D. v.d. Meijden B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van D. v.d. Meijden B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij D. v.d. Meijden B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je D. v.d. Meijden B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar D. v.d. Meijden B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. D. v.d. Meijden B.V.

Bezoekers bekeken ook