Da Aldo Authentiek Italiaans restaurant

Da Aldo Authentiek Italiaans restaurant is een Italiaans restaurant gelegen aan Stationsweg 6 in Ede.

Meer informatie over Da Aldo Authentiek Italiaans restaurant in Ede

Italiaans restaurant Da Aldo is al sinds 2006 een begrip in Ede en omgeving. Het restaurant staat bekend om de gezellige sfeer, goede wijnen en natuurlijk de heerlijke authentieke Italiaanse gerechten. Op de menukaart vind je niet alleen pizza's en pasta's, maar ook vlees- en visgerechten van hoge kwaliteit. Daarnaast hebben ze een uitgebreide wijnkaart met onder andere Amarone en Barolo. Het is aanbevolen om telefonisch te reserveren. Naast het restaurant biedt Da Aldo ook catering aan voor bedrijfsfeesten, bruiloften en familiefeesten. Ook is het mogelijk om gerechten af te halen. Het restaurant is gesloten op maandag en dinsdag. De openingstijden van de keuken zijn woensdag en donderdag van 17.00 tot 20.30 uur, vrijdag en zaterdag van 17.00 tot 21.30 uur, en zondag van 17.00 tot 20.30 uur. Betaling is mogelijk met contant geld, pinpas, Visa, MasterCard en American Express. Je kunt Da Aldo ook op Facebook vinden.

Wil je weten wat Da Aldo Authentiek Italiaans restaurant verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Da Aldo Authentiek Italiaans restaurant of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Da Aldo Authentiek Italiaans restaurant? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Da Aldo Authentiek Italiaans restaurant het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Da Aldo Authentiek Italiaans restaurant reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Da Aldo Authentiek Italiaans restaurant

Bezoekers bekeken ook