Dance studio imove

Dance studio imove is een Dansschool gelegen aan Achterdoelen 21 in Ede.

Meer informatie over Dance studio imove in Ede

Dance studio imove in Ede is een populaire dansschool waar je je nu snel kunt aanmelden voor een proefles. De dansschool heeft een leuke sfeer en veel aandacht voor jonge dansers, zo zeggen leden zoals Lenneke Kapitein en Annemarie Rulos VdBerg. Ook zijn er bekende mensen die regelmatig naar de dansschool komen, zoals Roy Alvin Kukus. Mgeni Jumbe-Allaraqya vertelt hoe haar dochter niet kan stoppen met dansen na haar eerste les. Mariella Cordaro en haar zoon zijn trots om hier te dansen, mede dankzij de professionele docenten met aandacht voor iedereen. Jolanda de Jong prijst de warme sfeer en top danslessen voor alle niveaus en leeftijden. Laura van Holland zegt dat de dansschool erg leuk is met gemotiveerde en leuke docenten. Daarnaast zijn er audities voor wedstrijdteams in verschillende dansstijlen op 2 en 3 september. Dance studio imove gaat ook verhuizen naar het centrum van Ede, waar voorheen de V&D was gevestigd. Tot slot wordt er uitgelegd dat door de coronacrisis sommige belangrijke mails niet zijn ontvangen en dat Lil Legends, een team van de dansschool, derde is geworden op het WK van UDO Streetdance.

Wil je weten wat Dance studio imove verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dance studio imove of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dance studio imove? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dance studio imove het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Dance studio imove reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dance studio imove

Bezoekers bekeken ook