Daylish

Daylish is een Snackbar gelegen aan Van Heutszlaan 130 in Ede.

Meer informatie over Daylish in Ede

Bij Cafetaria Daylish kunt u genieten van heerlijke snacks. De cafetaria is geopend van dinsdag tot en met zondag en u kunt gratis parkeren. Ze hebben nu ook de Razzle Oreo toegevoegd aan het menu. Verder is er nieuws over prijsschommelingen in de horeca, de kerstvakantie van 2020 en een coronauupdate op 1 april. Ook kunt u proeven van de heerlijke 500 gram schnitzels uit Duitsland. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via het telefoonnummer 0318 61 39 67 of een bezoek brengen aan Van Heutszlaan 130, 6711KW in Ede.

Wil je weten wat Daylish verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Daylish of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Daylish? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Daylish het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Daylish reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Daylish

Bezoekers bekeken ook