De Ark

De Ark is een Kerk gelegen aan Heyendaal 10 in Ede.

Meer informatie over De Ark in Ede

Ede is een stad met veel verschillende kerken waar christenen samenkomen om God te eren. Helaas kunnen sommige christenen, zoals migranten, vluchtelingen en mensen met een andere culturele achtergrond, zich niet altijd aansluiten bij deze kerken vanwege taal- en cultuurverschillen. Daarom wordt er een informatieavond georganiseerd voor een nieuwe kerkgenootschap genaamd ICF Ede, waar deze christenen zich wellicht wel thuis kunnen voelen. Daarnaast zijn er nog meer activiteiten in de Ark, zoals een cursus over Kerk & Israël, een jaarthema over leven in Gods nieuwe wereld, en de mogelijkheid om trouwdiensten aan te vragen. Ook is er een handleiding beschikbaar voor gebed en ziekenzalving en is er een app van de Arkgemeente beschikbaar om beter met elkaar in contact te komen. Verder is er een nieuwsbrief waarin gemeenteleden op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws en zijn er diverse erediensten om uit te kiezen.

Wil je weten wat De Ark verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Ark of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Ark? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Ark het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar De Ark reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Ark

Bezoekers bekeken ook