De Dikkenberg B.V.

De Dikkenberg B.V. is een Kampeerterrein gelegen aan Laarweg 15 in Harskamp.

Meer informatie over De Dikkenberg B.V. in Harskamp

Recreatiepark De Dikkenberg is een familiebedrijf dat huurkavels met of zonder chalet aanbiedt, evenals bosrijke kampeerplaatsen. Gastvrijheid staat centraal en zorgt ervoor dat gasten zich thuis voelen. Er zijn jaarplaatsen beschikbaar waar gasten het hele jaar door kunnen recreëren, met de mogelijkheid om hun eigen chalet te plaatsen of er een aan te schaffen via De Dikkenberg. Daarnaast zijn er kampeerplekken die perfect passen in de natuurlijke bosrijke omgeving, met keuze uit beschutte en schaduwrijke plaatsen of zonnige plekken op de open velden. Seizoensplekken zijn ook beschikbaar voor gasten die tussen april en oktober willen genieten van een vakantie met hun eigen camper of caravan. Het park biedt ook faciliteiten zoals horecagelegenheden, sportfaciliteiten en een verwarmd buitenzwembad. In de omgeving van het park zijn er bossen en heidevelden die uitnodigen voor prachtige fiets- en wandeltochten. Recreatiepark De Dikkenberg belooft iedereen een heerlijke vakantie of ontspannen verblijf met alle voorzieningen voor een comfortabel verblijf, zoals sport- en recreatiemogelijkheden, een horecagelegenheid genaamd De Schaapskooi, een wasserette, sanitair, WiFi en elektriciteit op alle plaatsen.

Wil je weten wat De Dikkenberg B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Dikkenberg B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Dikkenberg B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Dikkenberg B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar De Dikkenberg B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Dikkenberg B.V.

Bezoekers bekeken ook