De Dwarse Blik

De Dwarse Blik is een Marketingconsultant gelegen aan Blankespoorsedijk 29 in Lunteren.

Meer informatie over De Dwarse Blik in Lunteren

Hans Kok is een ervaren creatief strateeg met meer dan 20 jaar ervaring en veel kennis. Hij heeft een scherpe blik en een originele kijk op zaken, wat leidt tot nieuwe perspectieven voor merken en ondernemers. Hans helpt bureaus en marketeers bij het vormgeven van hun merken en campagnes. Daarnaast biedt hij tijdelijke ondersteuning als interim-manager voor bepaalde projecten of periodes. Als ondernemerscoach staat hij naast ondernemers om samen te kijken of hun bedrijf ook op een andere manier succesvol kan zijn. Hans' bedrijf, Dwarse Blik, werkt graag voor iedereen die een dwarse blik kan gebruiken. Contactgegevens zijn te vinden op zijn website.

Wil je weten wat De Dwarse Blik verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Dwarse Blik of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Dwarse Blik? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Dwarse Blik het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar De Dwarse Blik reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Dwarse Blik

Bezoekers bekeken ook