De Eikelhof

De Eikelhof is een Sportcomplex gelegen aan Achterstraat 7 in Bennekom.

Meer informatie over De Eikelhof in Bennekom

Voetbalvereniging Bennekom is een populaire sportvereniging gevestigd in Bennekom. Ze hebben verschillende teams en sponsoren die hen ondersteunen. De laatste uitslag van de wedstrijd is niet vermeld, maar er is wel een stand beschikbaar. Er wordt ook een wedstrijd countdown gegeven, wat aangeeft dat er binnenkort een belangrijke wedstrijd zal plaatsvinden. Vandaag is er ook een lid van de vereniging jarig, wat waarschijnlijk gevierd wordt binnen de club. Daarnaast is er een "pupil van de week", wat aangeeft dat er speciale erkenning wordt gegeven aan een jeugdspeler. Als laatste is er contactinformatie beschikbaar voor degenen die in contact willen komen met de vereniging.

Wil je weten wat De Eikelhof verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Eikelhof of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Eikelhof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Eikelhof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar De Eikelhof reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Eikelhof

Bezoekers bekeken ook