De Fietser

De Fietser is een Fietsenwinkel gelegen aan Akulaan 2 in Ede.

Meer informatie over De Fietser in Ede

Bij De Fietser in Ede vind je het grootste e-bike testcentrum van Nederland. Ze hebben een indoor testbaan en verschillende fietswerelden met de nieuwste collectie van merken zoals Batavus, Koga, Sparta, Van Nicholas, Lapierre, Babboe, Carqon en Loekie. Je kunt hier terecht om je te oriënteren voor een nieuwe fiets of gewoon om te genieten van al het moois. De Fietser is geopend van dinsdag tot en met zondag en je kunt advies krijgen en verschillende modellen testen door een afspraak te maken met een van hun experts. Let op, in december en januari zijn ze alleen geopend van vrijdag tot en met zondag. Voor vragen kun je contact opnemen via e-mail of telefonisch.

Wil je weten wat De Fietser verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Fietser of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Fietser? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Fietser het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar De Fietser reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Fietser

Bezoekers bekeken ook