De Foundation skin care

De Foundation skin care is een Schoonheidssalon gelegen aan Parkweg 79 in Ede.

Meer informatie over De Foundation skin care in Ede

De Foundation Skin Care is gespecialiseerd in huidverbetering en huidverzorging. Ze bieden verschillende producten aan tegen verschillende prijzen. Daarnaast bieden ze ook bindweefselmassages aan en geven ze advies over huidgezondheid en anti-aging. Tijdens de lockdown kun je ook een thuisbehandeling volgen om je huid in topconditie te houden. Ze leggen ook uit waarom detoxen goed is voor je huid en geven tips tegen donkere kringen onder je ogen. Daarnaast bieden ze een huidscan aan om een plan van aanpak te maken voor een mooiere huid. Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief ontvang je 10% korting op je eerste bestelling in de webshop. Ze sturen je twee keer per maand tips en tricks op het gebied van huidverzorging en houden je op de hoogte van kortingen en aanbiedingen. Je kunt contact met ze opnemen via de opgegeven telefoonnummer.

Wil je weten wat De Foundation skin care verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Foundation skin care of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Foundation skin care? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Foundation skin care het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar De Foundation skin care reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Foundation skin care

Bezoekers bekeken ook