de Jong Sportfysiotherapie

de Jong Sportfysiotherapie is een Fysiotherapeut gelegen aan Horsterweg 3 in Ede.

Meer informatie over de Jong Sportfysiotherapie in Ede

Onze praktijk is gevestigd in Tesqua en biedt holistische fysiotherapie, dry needling, rugtraining, knieVIP revalidatie, FyVIP, FMS screening en een groots opgezette oefen/revalidatieruimte met moderne apparatuur. Je hoeft geen lid te zijn om een afspraak te maken met een fysiotherapeut. Ons team bestaat uit 8 enthousiaste fysiotherapeuten en 2 praktijkondersteuners, die vakmanschap en plezier in hun werk delen. We hebben ook een blog waar we schrijven over onderwerpen zoals dry needling en klachten. Onze cliënten waarderen onze duidelijke afspraken, resultaatgerichtheid en ruime openingstijden. Neem contact met ons op!

Wil je weten wat de Jong Sportfysiotherapie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van de Jong Sportfysiotherapie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij de Jong Sportfysiotherapie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je de Jong Sportfysiotherapie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar de Jong Sportfysiotherapie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. de Jong Sportfysiotherapie

Bezoekers bekeken ook