De Lunterse Boer

De Lunterse Boer is een Restaurant gelegen aan Boslaan 87 in Lunteren.

Meer informatie over De Lunterse Boer in Lunteren

De Lunterse Boer is een hotel, restaurant en vergadercentrum waar gasten kunnen genieten van lekker eten, overnachtingen en vergaderingen. Het restaurant is geopend voor lunch van maandag tot en met zaterdag, met een variatie aan gerechten op de lunchkaart en een dagelijks wisselend lunchmenu. Voor het diner zijn er ook verschillende opties, zoals een High Tea of High Wine. Gasten kunnen gemakkelijk online een tafel reserveren, en voor groepen van 8 personen of meer wordt geadviseerd om een mail te sturen of te bellen. Daarnaast biedt De Lunterse Boer ook accommodaties aan in hun achttien kamers, allemaal met uitzicht op groen en een eigen terras of balkon. Voor vergaderingen zijn er zalen beschikbaar die voorzien zijn van alle gemakken. Kortom, De Lunterse Boer staat klaar om gasten een prettige ervaring te bieden.

Wil je weten wat De Lunterse Boer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Lunterse Boer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Lunterse Boer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Lunterse Boer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar De Lunterse Boer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Lunterse Boer

Bezoekers bekeken ook