De Open Hof

De Open Hof is een Protestantse kerk gelegen aan Hoflaan 2 in Ede.

Meer informatie over De Open Hof in Ede

De tekst bevat verschillende onderwerpen, zoals een welkomstboodschap, een oproep om actie te ondernemen voor de voedselbank, informatie over het recyclen van Sinterklaascadeaus en het steunen van goede doelen, het programma voor 2023-2024, compassie, en een agenda met verschillende evenementen en kerkdiensten. Er wordt ook vermeld dat de kerkdiensten online te volgen zijn en er wordt informatie gegeven over de predikanten, de scriba, de kerkgebouwen, de nieuwsbrief en de redactie. Bovendien wordt er verwezen naar een ANBI-navigatieoptie.

Wil je weten wat De Open Hof verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Open Hof of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Open Hof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Open Hof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar De Open Hof reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Open Hof

Bezoekers bekeken ook