De Panorama-Hoeve

De Panorama-Hoeve is een Pannenkoekrestaurant gelegen aan Panoramaweg 23 in Bennekom.

Meer informatie over De Panorama-Hoeve in Bennekom

Bij de Panorama-Hoeve, gelegen in de buurt van Bennekom, kunt u genieten van heerlijke pannenkoeken en poffertjes te midden van een groene omgeving en dicht bij de heide. U kunt het hele jaar door bij ons terecht voor deze lekkernijen. Als u geïnteresseerd bent, kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie of om een reservering te maken. Daarnaast zijn wij op zoek naar zowel vaste medewerkers als weekendhulpen om ons team te versterken. Er zijn vacatures beschikbaar voor weekendhulpen in de bediening en keuken, evenals voor een leidinggevende medewerker in de bediening. Voor meer informatie over deze vacatures kunt u verder klikken op onze website.

Wil je weten wat De Panorama-Hoeve verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Panorama-Hoeve of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Panorama-Hoeve? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Panorama-Hoeve het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar De Panorama-Hoeve reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Panorama-Hoeve

Bezoekers bekeken ook