De Quack

De Quack is een Maaltijdbezorging gelegen aan Parkweg 16 in Ede.

Meer informatie over De Quack in Ede

Bij De Quack kun je gemakkelijk en snel online bestellen. Na elke bestelling kun je aan het rad draaien en maak je kans op mooie prijzen. Daarnaast wordt er elke 6 maanden een gloednieuwe Toyota Aygo verloot door Foodticket. Als je geen zin hebt om de deur uit te gaan, kun je het eten laten bezorgen op het door jou gekozen tijdstip. Je kunt direct online betalen met iDEAL, zodat je aan de deur niets meer hoeft af te rekenen. Als je liever je bestelling zelf komt ophalen, kun je ook eenvoudig en snel bestellen via de website. Je betaalt dan ook direct online en je eten staat klaar op het door jou gekozen tijdstip. De locatie van De Quack is op Parkweg 16, 6717 HT Ede en het telefoonnummer is 0318-784823.

Wil je weten wat De Quack verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Quack of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Quack? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Quack het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar De Quack reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Quack

Bezoekers bekeken ook