De Salonkamer

De Salonkamer is een Kapper gelegen aan Schaapsweg 22 in Ede.

Meer informatie over De Salonkamer in Ede

Welkom bij De Salonkamer, een salon waar je alleen op afspraak terecht kunt. Je kunt zelf een afspraak inplannen op een tijdstip dat jou het beste uitkomt, maar je kunt ook bellen. De eigenaresse van De Salonkamer is Deborah Kok, die al 24 jaar in het vak zit en nog steeds met veel plezier werkt. Ze is begonnen als stagiaire in een salon in Ede en is nu al 12 jaar zelfstandig ondernemer. In 2019 heeft ze met trots De Salonkamer geopend. Deborah houdt van haar vak en vindt het belangrijk om altijd up-to-date te blijven met de veranderende mode. De sfeer in de salon is huiselijk en warm, en persoonlijke aandacht staat centraal. Het team bestaat uit Deborah, Sanne en Sharon. Ze zijn te volgen op Instagram en Facebook. Als je nog vragen hebt, kun je terecht bij de FAQ. Het adres van De Salonkamer is Schaapsweg 22, 6713 BC Ede. Het e-mailadres is info@desalonkamer.nl en het telefoonnummer is +31 (0)6 255 465 32. Het KVK-nummer is 51672464.

Wil je weten wat De Salonkamer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Salonkamer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Salonkamer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Salonkamer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar De Salonkamer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Salonkamer

Bezoekers bekeken ook