De Schub hengelsport

De Schub hengelsport is een Winkel voor visaas en hengelsportartikelen gelegen aan Rozenplein 5 in Ede.

Meer informatie over De Schub hengelsport in Ede

De online hengelsportwinkel De Schub biedt een breed assortiment aan hengelsportartikelen van bekende merken zoals Fox, Korda, Preston en Spro. Ze hebben alles wat je nodig hebt voor het karpervissen, witvissen en roofvissen, inclusief vishengels, molens, vislijnen, visaccessoires en viskleding. Daarnaast geven ze ook hengelsportadvies aan beginnende vissers, zoals het correct verwijderen van een vis van de haak en het natmaken van je handen om de schubben van de vis niet te beschadigen. De klanten van De Schub geven hen een gemiddelde score van 9.3, wat zeer hoog is. Als je vragen hebt, kun je contact opnemen via e-mail of telefonisch tijdens openingstijden.

Wil je weten wat De Schub hengelsport verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Schub hengelsport of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Schub hengelsport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Schub hengelsport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar De Schub hengelsport reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Schub hengelsport

Bezoekers bekeken ook