De Tabernakel

De Tabernakel is een Kerk gelegen aan Verlengde Maanderweg 146 in Ede.

Meer informatie over De Tabernakel in Ede

Welkom op de website van de Christelijke Gereformeerde Kerk in Ede! Op deze site vindt u allerlei informatie over onze gemeente, zoals de kerkdiensten, verenigingen en clubs, en actueel nieuws. We komen iedere zondag samen om 10.00 uur en 18.30 uur. Tijdens de diensten wordt er gelezen uit de Herziene Statenvertaling en gezongen uit de 'oude' berijming van 1773. De kerk is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers en er is een traplift naar de benedenzalen. Ook is er een ringleiding aanwezig voor gehoorapparatuur. Op de pagina 'Parkeergelegenheid' vindt u informatie over parkeren rondom de kerk. Daarnaast is er tijdens de morgendiensten op zondag en middagdiensten op bid- en dankdagen een kindercrèche voor kinderen tot en met 4 jaar.

Wil je weten wat De Tabernakel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Tabernakel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Tabernakel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Tabernakel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar De Tabernakel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Tabernakel

Bezoekers bekeken ook