De Thuisclub Sport BSO

De Thuisclub Sport BSO is een Kinderopvang gelegen aan Achterstraat 7 in Bennekom.

Meer informatie over De Thuisclub Sport BSO in Bennekom

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technologieën op onze website en verzamelen persoonlijke gegevens, zoals jouw IP-adres. Deze gegevens delen we ook met derden. Het verzamelen van gegevens gebeurt met jouw toestemming of op basis van individuele privacy-instellingen waarvoor je toestemming moet geven. Je hebt het recht om alleen akkoord te gaan met de essentiële functies en om jouw instellingen te wijzigen of in te trekken in onze privacy policy. Als je jonger bent dan 16 jaar, kun je niet akkoord gaan met individuele opties. Vraag je ouders of voogd om toestemming om akkoord te gaan met deze voorwaarden. Bij De Thuisclub staat het kind centraal en voelen kinderen zich thuis. De opvang is aangepast aan de behoeften van het kind en er wordt veel waarde gehecht aan hygiëne, gezondheid en veiligheid. Kinderen kunnen kiezen uit verschillende creatieve en sportieve activiteiten, begeleid door pedagogisch medewerkers. Er zijn opvangpakketten op maat beschikbaar, inclusief vakantiepakketten en flexibele opvang. De Thuisclub heeft verschillende locaties in Ede, Bennekom en Wageningen en steunt het Nationaal Fonds Kinderhulp tegen kinderarmoede. Er is een uitgebreid aanbod van sportieve activiteiten en er is voldoende ruimte voor ontspanning en vrije tijd.

Wil je weten wat De Thuisclub Sport BSO verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Thuisclub Sport BSO of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Thuisclub Sport BSO? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Thuisclub Sport BSO het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar De Thuisclub Sport BSO reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Thuisclub Sport BSO

Bezoekers bekeken ook