De Veenderhoeve

De Veenderhoeve is een Restaurant gelegen aan Stationsweg 5 in De Klomp.

Meer informatie over De Veenderhoeve in De Klomp

De Veenderhoeve is een authentieke en landelijke evenementenlocatie die centraal gelegen is in het midden van het land. De locatie is geschikt voor zowel kleine als grote groepen, variërend van 15 tot 250 personen. De Veenderhoeve is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Voor bruiloften biedt de romantische Veenderhoeve een onvergetelijke ervaring. Zakelijke bijeenkomsten kunnen in alle rust, privacy en comfort plaatsvinden in deze monumentale hoeve. Ook voor jubilea is de locatie geschikt. De Veenderhoeve is oorspronkelijk een boerderij uit 1867, maar is omgebouwd tot een unieke evenementenlocatie. Veel historische elementen zijn behouden gebleven, wat zorgt voor een prachtige lichtinval en een landelijke uitstraling. Bij het maken van een keuze kan de ervaring van De Veenderhoeve worden ingezet.

Wil je weten wat De Veenderhoeve verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Veenderhoeve of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Veenderhoeve? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Veenderhoeve het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar De Veenderhoeve reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Veenderhoeve

Bezoekers bekeken ook