De Vergulde Leeuw

De Vergulde Leeuw is een Restaurant gelegen aan Dorpsstraat 134 in Harskamp.

Meer informatie over De Vergulde Leeuw in Harskamp

In het dorp Harskamp bevindt zich restaurant, café, slijterij 'De Vergulde Leeuw'. Hier kunt u genieten van een ambachtelijke maaltijd, een gezellig drankje of lekker terrassen. Het restaurant serveert diverse gerechten met een Nederlands en Veluws accent. In het café kunt u terecht voor een borrel en de vergunning hiervoor dateert al van voor de Eerste Wereldoorlog. Naast drank biedt de slijterij ook cadeaubonnen, versierde manden en leuke drankpakketten aan. Daarnaast biedt De Vergulde Leeuw ook leuke arrangementen zoals High Tea, High Wine en High Bier. Het restaurant is geschikt om betaalbaar uit eten te gaan, na een fietstocht of gewoon voor een drankje aan de bar of op het terras. Het restaurant beschikt over een verwarmd terras, gratis WiFi en een oplaadpunt voor fietsen. Het dorp Harskamp is gelegen op de rand van de Veluwe en de Gelderse Vallei, bekend vanwege het toerisme en de rustige ligging. Er zijn diverse wandel- en fietsroutes in de omgeving, waaronder het klompenpad en de Veluwe-route. Daarnaast zijn er ook verschillende attracties in de buurt, zoals Paleis Het Loo, Nationaal Park de Hoge Veluwe, Julianatoren, Apenheul, Burgers Zoo en het Kröller Müller museum. De openingstijden kunnen afwijken tijdens feestdagen en voor contactgegevens kunt u terecht op de website van De Vergulde Leeuw. Het restaurant heeft ook vacatures voor enthousiaste mensen die op zoek zijn naar.

Wil je weten wat De Vergulde Leeuw verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Vergulde Leeuw of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Vergulde Leeuw? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Vergulde Leeuw het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar De Vergulde Leeuw reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Vergulde Leeuw

Bezoekers bekeken ook