De Waldhoorn

De Waldhoorn is een Restaurant gelegen aan Dorpsstraat 2 in Otterlo.

Meer informatie over De Waldhoorn in Otterlo

De Waldhoorn is een restaurant dat werkt met seizoensgebonden gerechten en lokale producten. In de winter kun je genieten van wildgerechten, terwijl je in het voorjaar kunt kiezen voor een fris aspergegerecht of een geitenkaassalade met honing uit eigen bijenkasten. De menukaart biedt verschillende gerechten, zoals hangop met aardbeien, een croissant met kersenjam, een boerenontbijt en scrambled eggs. Het restaurant staat bekend om zijn duurzame en lokale keuken, waarbij gebruik wordt gemaakt van producten zoals Otterlose honing, Veluwse asperges en Barneveldse kaas. Je kunt ook gerechten afhalen of een BBQ-arrangement boeken. Het restaurant heeft goede recensies en staat bekend om de gezellige sfeer en attente bediening. Het is gelegen in Otterlo en is zeven dagen per week geopend.

Wil je weten wat De Waldhoorn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Waldhoorn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Waldhoorn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Waldhoorn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar De Waldhoorn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Waldhoorn

Bezoekers bekeken ook